Udtalelser

Perry Stenbäck
– Grammy awarded guitarist, singer, composer and multi-instrumentalist.
” – Anders Graae er, foruden at selv være en glimrende sangskriver og scenisk formidler, særdeles kompetent i at videregive sin viden og inspirere folks egne kreationer.”

 

Kajsa Vala
– Singer Songwriter & Guitarist,  Aktuel med albummet “Kajsa Vala”
” – Anders er en grundig og kompetent underviser, og han er god at sparre med. Han har mine varmeste anbefalinger!”

 

 

Christian Ronsfeldt
– Kunstlerisk Leder for Mariagerfjord Korskole
– “Mariagerfjord Pigekor havde fornøjelsen at holde en sangskriverworkshop med den dygtige Anders Graae.
I to dage har Anders skabt et legende rum, hvor eleverne har udforsket deres kreativitet med forskellige metoder. Anders personlige undervisningsstil gav eleverne mulighed for deres individuelle udvikling. 

Hans sjove og alderstilsvarende måde at introducere de forskellige opgaver og metoder har påvirket den gode stemning og det fokusserede arbejde blandt eleverne. Der var ingen tvivl at Anders på kort tid har skabt en kultur i gruppen, der har tilladt fordybelse, leg, grin og at eleverne var trykke med at teste deres grænser af. Jeg kan varmest anbefale Anders Graae til en sangskriverworkshop. 

 

Jonas Lindorf 
– Musiklærer  og workshop arrangør Den Kreative Skole Fredericia
“Anders Graae besøgte os på Den Kreative Skole i Fredericia hvor han holdt workshop i sangskrivning for 12 af vores talentlinje-elever. Nogle af eleverne havde tidligere arbejdet med sangskrivning og nogle var helt grønne. Holdet var en blanding af klassiske og rytmiske musikelever, både med instrumentalister og sangere.

Anders forstod at lave et godt oplæg som ramte hele holdet og med nogle få gode værktøjer fik eleverne i forskellige grupper brygget nogle sange sammen.  På kort tid kom der 5 gode og meget forskellige sange til verden. 3 af sangene har vi senere arrangeret videre på og haft med på flere koncerter.
 
Anders var rigtig god til at møde vores meget forskellige elever der hvor de var med deres sangskrivning, og især der hvor de gik i stå. Anders Graae kan varmt anbefales til workshops og lignende, hvis man gerne vil kickstarte et sangskrivermiljø eller trænger til fornyet inspiration.”

 

Niels Bo Thomsen
– Adjunkt, MA (ed) Educational Psychology
UC SYD, Pædagoguddannelsen i Kolding

At engagere Anders i forbindelse med et internt kulturarrangement var en positiv oplevelse, særligt set i lyset af, at flertallet af de fremmødte ingen erfaringer havde med sangskrivning. Ud over sit “håndværk” efterlader Anders en smittende energi blandt sine deltagere, som bliver fastholdt i processen snarere end produktet. Anders var fleksibel i planlægningsfasen og indgik i koordinering og samarbejdet med en anden engageret kunstner. De efterfølgende responser har udelukkende været positive hos deltagerne. Jeg bruger gerne Anders en anden gang.
 
Dina Dánialsdóttir
– Singer Songwriter,  Aktuel med bandet Nothern Assembley
Anders er en dygtig underviser, der hurtigt fanger, hvordan og hvor der skal udfordres for at fremelske en god sang! Jeg vil anbefale ham som sangskrivningsunderviser til alle, der gerne vil skrive sange – både erfarne sangskrivere og folk, der er grønne i faget..”

 

Sofie Christensen 
– Singer Songwriter  Aktuel med bandet So So Sofie
” – Jeg oplever at Anders er rigtig god til at flytte sangskrivningen fra noget luftigt og uhåndgribeligt til at være meget konkret, og give nogle gode hjælpemidler og rammer at arbejde med. Samtidig er han god til at give plads til sangskriverens eget udtryk.”

 

Peter Eik 
– Singer Songwriter, 
” – Anders er skide god til at komme med vedkommende og ÆRLIG feedback, når jeg spiller noget for ham. Det er vigtigt for mig.
Han er god til (lynhurtigt) at se, Hvor og hvordan jeg kan forbedre en sang. Og det er ikke på den måde, hvor han “overtager” sangen, han kommer med generelle ideer, der altid løfter sangene.”

 

Sarah West
– Singer Songwriter 
” – Anders er en meget engargeret, varmhjertet og nærværende underviser. Han har et skarpt blik for detaljer og hjælper med godt overblik den enkeltes proces hen imod et formidabelt og individuelt produkt. En af Anders styrker er helt klart det danske sprog, hvor han formår at arbejde meget finurligt med ordenes nyancer og betydninger. Jeg kan kun på det allervarmeste anbefale at opleve ham som underviser!”